Tuğrul Bektaş - Romanın Sonu Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Romanın Sonu
Boyut
: 2.44 MB
İndirme
: 218 Toplam İndirme
11-01-2019 Tarihinde eklendi, Toplam 218 İndirme
Tuğrul Bektaş - Romanın Sonu şarkısını mp3 olarak indirmek için aşağıdaki butona tıklamanız yeterlidir. Sitemizde yer alan tüm içerikler yüksek ses kalitesinde (320Kbps) sunulmaktadır. Tuğrul Bektaş en yeni şarkıları ve hit mp3 listeleriyle her zaman güncel kalmak için Mp3 Semti'ni takip edin. Güvenli ve hızlı müzik indirmenin keyfini çıkarın!
Romanın Sonu Bio
Romanın Sonu İçin bio eklenmemiş.
Sanatçı'nın En Çok İndirilen Mp3leri
Kullanıcı Yorumları (Tuğrul Bektaş - Romanın Sonu )
Romanın Sonu Şarkı Sözü
Romanın Sonu İçin şarkı sözü eklenmemiş. Romanın Sonu Şarkı sözlerini biliyorsanız bize gönderebilirsiniz.
11 Ocak 2019 Cuma Günü Eklendi Romanın Sonu Anahtar Kelimeler
Tuğrul Bektaş Romanın Sonu Mp3 İndir Dinle , Tuğrul Bektaş Romanın Sonu Şarkı Sözleri , Tuğrul Bektaş Albümleri , Tuğrul Bektaş Romanın Sonu Cep Telefonuna Mp3 İndir,Romanın Sonu bedava mp3 indir ,Romanın Sonu cepten ücretsiz indir, Tuğrul Bektaş Romanın Sonu Mp3 İndir Dur
#RESPECT👊
#RESPECT
emrehaaaan
SÖZLER -#ROMANINSONU -Bugünlerde terse döner nedense hep yelkovanGünahlar pis kokuyor risk alıyor her zamanKaranlık sokaklarına kan damlatır kovanlarBabalık bence alçal uçma sen bu civardaTirajda bir cinayetin kelamı Viraj tokatlarkenkurbanından eser kalmıyor nedendirKadrajımda gördüklerim hiç hoş değil yani dostum ödediğimiz borç değil bir nevi bedeldirRap'çi sistemin temeli yenik düşen gebelerin galibiyet pozualtın vuruş için nesile tetikle tozu hadi başarın bende bu sisteme altı patlar horozu olurum savaşıpDuyguların yapmacık , cesaretin korkak , Esaretin gölgesinde saklanma lan ahmakOlgularını kopar bu zihniyeti başar öncesaydıklarıma sahip olsan derdim sana ahbap-Tabi kanlı bitecek lan bu romanın sonuDaha yolun başındayım sona vardı konuBen tetikte yaşıyosam önemlidir konuElbet kanla bitecek oğlum bu romanın sonu Tabi kanlı bitecek lan bu romanın sonuDaha yolun başındayım sona vardı konuBen tetikte yaşıyosam önemlidir konuTabi kanla bitecek oğlum bu romanın sonu -Tek sorunun özgüven, güvenme kendinle Övünme domalma sistemin işkenceli zulmüneİstediğin serüven yok benim hayat karmaşa, Hayallerine gün sayarak ulaş bence ecelineAnlat hadi kaç kulaçla aştın onca dalgayı, Partilerin arasında nedir bu matem ayıNedir bu yöntem hacı nedir bu sitem rayıTakdir etmek ödül taklit etmek en büyük ayıpBiri kalkıp emek verir tek kazancı sigaraBiri oturup göt büyütür diplomalı sik ararDöngü böyle yürür gider sende eşek olursun Bu kervanın en önünde, sonra dersin ne ara?Hayatın toz pembe sanar saçma salak tavırlarla yorumlar yapar şu kelle , gelde gülmeBayattır bu stil lakin hasmım hala güç saçarsa evine yaslı merasimim ,2 çelenk gülle.
#Respect
Süper olmuş abiRespect ✌🏻
Dehşet güzel bi parça olmuş 👍 devamını bekliyoruz
Albümden en sevdiğim parça harika bi kliple birleşmiş ✊🏽
esaretin gölgesinde saklanma lan ahmak... abi cok iyi hayırlı olsun
Tuğrul Reyiz Efsane Olmuş Başarılar ...