Ohash - Siyah Ft. Şam (Remix By Yeeiid) Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Siyah Ft. Şam (Remix By Yeeiid)
Boyut
: 2.6 MB
İndirme
: 135 Toplam İndirme
11-03-2020 Tarihinde eklendi, Toplam 135 İndirme
Sanatçı'nın En Çok İndirilen Mp3leri
Kullanıcı Yorumları (Ohash - Siyah Ft. Şam (Remix By Yeeiid) )
Siyah Ft. Şam (Remix By Yeeiid) Şarkı Sözü
Ohash Siyah Ft. Şam (Remix By Yeeiid) Mp3 İndir, Siyah Ft. Şam (Remix By Yeeiid) Müzik İndir Dinle
Siyah Ft. Şam (Remix By Yeeiid) İçin şarkı sözü eklenmemiş. Siyah Ft. Şam (Remix By Yeeiid) Şarkı sözlerini biliyorsanız bize gönderebilirsiniz. Siyah Ft. Şam (Remix By Yeeiid) Anahtar Kelimeler
Ohash Siyah Ft. Şam (Remix By Yeeiid) Mp3 İndir Dinle , Ohash Siyah Ft. Şam (Remix By Yeeiid) Şarkı Sözleri , Ohash Albümleri , Ohash Siyah Ft. Şam (Remix By Yeeiid) Cep Telefonuna Mp3 İndir,Siyah Ft. Şam (Remix By Yeeiid) bedava mp3 indir ,Siyah Ft. Şam (Remix By Yeeiid) cepten ücretsiz indir, Ohash Siyah Ft. Şam (Remix By Yeeiid) Mp3 İndir Dur
Umarım dinlerken yorumlara bakıyorsundur ve bunu görmüşsündür
-PARANOYA-
ohashin box braidlerinden istiyorum :(
Noisart da Şam bu sırada beyler :D
içimden bir ses diyorki ohash ilerde ezhel gibi robot sesli oladcak gıbı bilmiyom şam mükkemel sesi
2 12 şam gülüyo akdsoakdksa
Yaşamaya vaktim yok
Çalın olum çalın hepiniz flow çalın.
no1 ile feat ne zaman abi
Duman paranoya 726.000Bunun paranoya 3.000.000
2:25 :)
Şam'ın kullandığı beati ölmeden önce Vio'nun bulması... Arayan için beatz era travis scott
16 yaşında bir RAPLORD
ohash 2003lüymüş mk
Şarkı güzel abi ama o saçını değiştir bence artik
01.00 17.01.2020
2020 hala bana gire en iyi sarki
Kafasını üstünde tarantula varmış gibi
Ferocılar dislike atıı
NEDEN KNK
Şamo Ayıkmısın.
şvm & ohash
Şam'ın kullandığı beati ölmeden önce "V" 'nin bulması...
Ohash yakmış ortalığı
Şam & Ohash & Maestro Şu üçlü efsane
Ohash'ın sesi YARI EZHEL, YARI VİO
ne alaka kankam
alper erozer dinlemek yerine ohash dinlemeyi tercih ediyorum
Seni niye bu kadar çok seviyorum ben
Like atında bildirim gelince dinleyim
Beati bilen ???
Bu iki adam ilerde rap dünyasını yakıp geçicek bu burda kalsın o zamanlar gelince tekrar buralara uğrarız belki
Nyga stari tap yobana vrod
abi senin şarkının melodik loopunu amk gdsndlgh
https://youtu.be/PCCt68aaQR4 aranıza yeni katıldım desteklerinizi beklemekteyim
No.1 olmadığından dolayı gelip dinleyen
*hayat bir tarla ve güller açtı*
Allah'a şükür alper erözer değil,Ohash dinliyoruz.
Yaşamadan ölmek bu!
Ohash gel evlenelim
Bak şuan evlendiniz .d
Aley' skxkksks şuan hatta
@Pınar. aynen moruq kdnsmxnsm
Ich bin deutsch alter, und ihr wisst alle das ist ein Brett amk
2:00 adam ileriyi görüyo fight kulüp falan
ZJUDUDOAHXUSJSUSODIS MAL AMK
motivemisin la sen :D
Şarkının alt yapısı Snoop Dogg & Wiz Khalifa - Kush Ups şarkısını çok anımsattı bana nedense.
Hala Dinleyenler Yerimizi alalım!
lam iyiki benim ergenligim beteseciler yada alper erözer dinleyerek gecmiyo boyle sorkilar dinleyerek harika bi ergenlik geciriyorum :))))
"YAŞAMADAN ÖLMEK BU"Anlamadık affet kral
"Yaşamadan ölmekten bu"
bane ve ohash ı bi ben mi benzetiyorum (ses bakımından)
Şam abi hayranımsın
Brom XXXTENTACION'a Özendiğinizde İyi Oldu Saç Modeliniz Felan. Onuda Hem Hatırlamış Olduk.KOPUYOMUYUZ LAAAN !! ewqewqe
Şam 🖤 Ohash ♥️
sen nası bi beatsin sen nası bi hayat klavuzusun
Yaşamadan ölmek bu.
ŞAM FANLARINA NOLDU YA QOWIEWE
@Winky The Best ee öyle büyük konuşmamak gerek
@sıla alsaç cok dogru
Burdayım noldu
ohash kaç yaşında?
şeytanın elini bıraktın mı tutamazsın
ve şam gitti o istrip le könser verdi.....
Dayı çoook iyisin
Artık niye kaldırıldı
Bu ne aq rapçi mi sanıyor kendilerini bu Kadıköy kekolari
Aklının kökünü sikeyim
@iVar noBONLESS ! TM api
Mükemmel bi şarkısın.
LAN BU ŞAM GAÇ YAŞINDAH QWEQWE
@a peki ohash ben 15 die biliyorum
16 yaşında Ohash
ohash sana afferin çocuk böyle zamanlarda şamilin yanında oldun destek verdin.
Türkçe rapten uzak durun
Çoğu yorum şam için yapılmış ama ohash ın hakkını yememek lazım ohash da çok iyi iş çıkarmış
Kardeşim çok güzel olmuş sakın bi daha yapma
SÖZLERİKafa sürekli atarÜstüme geliyo' duvarlar panik atakBu hayat bi' paranoya, tutunamayanı cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu-.Kafa sürekli atarÜstüme geliyo' duvarlar panik atakBu hayat bi' paranoya, tutunamayanı cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu bırakamazsınOmzunda yük ama taşıyamazsınBu boktan dünyaya alışamazsınHayat bir tarla ve güller açtıAma her adımda mayına bastımBen ayıramazdım doğruyu, yanlışı birbirindenSürekli öğütler kulağımdaydı ama gidiyordum bildiğimden çünküBeni ben yapan yanlışımdı, beni ben yapan doğrularımYaşayıp gördükçe köreliyo' dostum bütün duygularınHayata dair ne varsa hepsi masal inan duyduklarınınİyilik ektim ben ama her zaman sonu hiç bulduklarımın-.[?] bi hiç, hiçliğin içinde yarar tüm his-lerimLiriğimi sana yaşamak vakti gelince havalı bi kim-liğimAteşte yanacak ben-liğin, çıkarsa yanlış bil-diğinAit olduğun yer sonsuzluk, bu dünya fragmanı gibi film-inin yaşamınYaşamaya vaktim yok-.Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamadan ölmek bu!Yaşamadan ölmek bu!(Ya-ya-ya)Hastalandı ve bozuldu psikolojimBunu farkedemez herhangi bir teknolojiBana cehennemin dibi bile soğuk gelirAma bunun delili benim deliliğim değilKendimle dövüştüm Fight Club'daShaolin Ohash'ın karşısındaParanoyak oldum bu paradokstaSaf adam ölüm ve yaşamın arasındaKristal çocukları mikrofondaŞeytanın eli duruyo havadaVe sadece benim için üzülür tedavi veremedi hiç psikologlarSen dahil dediklerinizi takmam kafamaBen alıyorum hep alttanBeni bi bu şehirlerle durdurmamHer an gidip binerim o aşıya ben uzaklara (uzaklara)Kusura bakmaKaçabilir ama sonuna kadar saklanamazDeğil her gördüğümü bildiğin gibi onlara köle değilimYok cv'm benim, farkındayım bu aralar kendinde değilimBen en çok kendimden şüpheliyimDeğil beklediğin ya da istediğin gibiHiç bişeyi mikrofona ait bi' şey eğmedi kimseBunları anlatmam boşuna, zaten eminim hiç değmedi (bile)Yaşamaya vaktim yok-.Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamaya vaktim yok-.Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamadan ölmek bu!
1,3b disslike müzik zevki olmayanlar topluluğu
Rep dünyasının en büyüğü 1 ceza 2 MASSAKA DIRRRRRR.
"Rep" ...
@01.23 f**k *aynn*
sözler bu çok istediniz Kafa sürekli atarÜstüme geliyo’ duvarlar panik atak vaadBu paranoya, tutunamayını cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu-..[Verse 1: Şam]Kafa sürekli atarÜstüme geliyo’ duvarlar panik atakBu hayat bi paranoya, tutunamayını cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu bırakamazsınOmzunda yük ama taşıyamazsınBu boktan dünyaya alışamazsınHayat bir tarla ve güller açtıAma her adımda mayına bastımBen ayıramazdım doğruyu, yanlışı birbirindenSürekli öğütler kulağımdaydı ama gidiyordum bildiğimden çünküBeni ben yapan yanlışımdı, beni ben yapan doğrularımYaşayıp gördükçe köreliyo’ dostum bütün duygularınHayata dair ne varsa hepsi masal inan duyduklarınınİyilik ektim ben ama her zaman sonu hiç bulduklarımın-..[?] bi hiç, hiçliğin içinde yarar tüm his-lerimGirdiğimi sana yaşamak vakti gelince havalı bi kim-liğimAteşte yanacak ben-liğin, çıkarsa yanlış bil-diğinAit olduğun yer sonsuzluk, bu dünya fragmanı gibi film-inin yaşamın[Hook]Yaşamaya vaktim yok-..Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamadan ölmek bu!Yaşamadan ölmek bu!(Ya-ya-ya)[Verse 2: Ohash]Hastalandı ve bozuldu psikolojimBunu farkedemez herhangi bir teknolojiBana cehennemin dibi bile soğuk gelirAma bunun delili benim deliliğimdirKendimle dönüştüm Fight Club’da[?-Şeolin Ooşin-?] karşısındaParanoyak oldum bu paradokstaSaf adam ölüm ve yaşamın arasındaBir içsel çocuklu ve mikrofondaÇito’nun eli duruyo havadaVe sadece benim için üzülür tedavi veremedi hiç psikologlarSen dahil dediklerinizi takmam kafamaBen alıyorum hep alttanBeni bi bu şehirlerle durdurmamHer an gidip binerim o aşıya ben uzaklaraKusura bakmaKaçabilir ama sonuna kadar saklanamazDeğil her gördüğümü bildiğin gibi onlara köle değilimYok cv’m benim, farkındayım bu aralar kendinde değilimBen en çok kendinden şüpheli [?yi-bi?] beklediYiyin ya da istediğin gibiHiç bişeyi mikrofana ait bi’ şey eğmedi kimseBunları anlatmam boşuna, zaten eminim içtiğimi (bile)
“Kendile dövüştüm fight klüpte”
Shahulean Ohash ın Karşısında'
Kurumayan suluboya gibi paranoya 🖤
Kafa sürekli atarÜstüme geliyo' duvarlar panik atakBu hayat bi' paranoya, tutunamayanı cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu-.Kafa sürekli atarÜstüme geliyo' duvarlar panik atakBu hayat bi' paranoya, tutunamayanı cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu bırakamazsınOmzunda yük ama taşıyamazsınBu boktan dünyaya alışamazsınHayat bir tarla ve güller açtıAma her adımda mayına bastımBen ayıramazdım doğruyu, yanlışı birbirindenSürekli öğütler kulağımdaydı ama gidiyordum bildiğimden çünküBeni ben yapan yanlışımdı, beni ben yapan doğrularımYaşayıp gördükçe köreliyo' dostum bütün duygularınHayata dair ne varsa hepsi masal inan duyduklarınınİyilik ektim ben ama her zaman sonu hiç bulduklarımın-.[?] bi hiç, hiçliğin içinde yarar tüm his-lerimLiriğimi sana yaşamak vakti gelince havalı bi kim-liğimAteşte yanacak ben-liğin, çıkarsa yanlış bil-diğinAit olduğun yer sonsuzluk, bu dünya fragmanı gibi film-inin yaşamınYaşamaya vaktim yok-.Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamadan ölmek bu!Yaşamadan ölmek bu!(Ya-ya-ya)Hastalandı ve bozuldu psikolojimBunu farkedemez herhangi bir teknolojiBana cehennemin dibi bile soğuk gelirAma bunun delili benim deliliğim değilKendimle dövüştüm Fight Club'daShaolin Ohash'ın karşısındaParanoyak oldum bu paradokstaSaf adam ölüm ve yaşamın arasındaKristal çocukları mikrofondaŞeytanın eli duruyo havadaVe sadece benim için üzülür tedavi veremedi hiç psikologlarSen dahil dediklerinizi takmam kafamaBen alıyorum hep alttanBeni bi bu şehirlerle durdurmamHer an gidip binerim o aşıya ben uzaklara (uzaklara)Kusura bakmaKaçabilir ama sonuna kadar saklanamazDeğil her gördüğümü bildiğin gibi onlara köle değilimYok cv'm benim, farkındayım bu aralar kendinde değilimBen en çok kendimden şüpheliyimDeğil beklediğin ya da istediğin gibiHiç bişeyi mikrofona ait bi' şey eğmedi kimseBunları anlatmam boşuna, zaten eminim hiç değmedi (bile)Yaşamaya vaktim yok-.Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamaya vaktim yok-.Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamadan ölmek bu!
Intro: Şam]Kafa sürekli atarÜstüme geliyo' duvarlar panik atakBu hayat bi' paranoya, tutunamayanı cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak, bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu-..[Verse 1: Şam]Ha, kafa sürekli atarÜstüme geliyo' duvarlar panik atakBu hayat bi' paranoya, tutunamayanı cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu bırakamazsınOmzunda yük ama taşıyamazsınBu boktan dünyaya alışamazsınHayat bir tarla ve güller açtıAma her adımda mayına bastımBen ayıramazdım doğruyu, yanlışı birbirindenSürekli öğütler kulağımdaydı ama gidiyordum bildiğimden çünküBeni ben yapan yanlışımdı, beni ben yapan doğrularım, ahYaşayıp gördükçe köreliyo' dostum bütün duygularınHayata dair ne varsa hepsi masal inan duyduklarınınİyilik ektim ben ama her zaman sonu hiç bulduklarımınHislerim koca bi' hiç, hiçliğin içinde yarar tüm his-lerimBu girdiğim bi' sınav yaşamak fakat ilk önce olmalı bi kim-liğinAteşte yanacak ben-liğin, çıkarsa yanlış bil-diğinAit olduğun yer sonsuzluk, bu dünya fragmanı gibi film-inin yaşamın[Nakarat: Şam]Yaşamaya vaktim yokÖlmeyi beklemek içinYaşamadan ölmek buGörmeyi istemez içim[Bridge: Şam]Yaşamadan ölmek buYaşamadan ölmek bu(Ya, ya, ya)Yaşamadan ölmek...[Verse 2: Ohash]Ya, hastalandı ve bozuldu psikolojimBunu farkedemez herhangi bir teknolojiBana cehennemin dibi bile soğuk gelirAma bunun delili benim deliliğim değilKendimle dövüştüm Fight Club'taShahu Lean Ohash'ın karşısındaParanoyak oldum bu paradokstaKaldım ölüm ve yaşamın arasındaKristal çocukları mikrofondaŞeytanın eli duruyo' havadaVe sadece benim için üzüldü tedavi veremedi hiç psikologlarSen dahil dediklerinizi takmam kafamaHep ben alıyorum alttanBeynimi bu şehirlerle durdurmamHer an gidip binerim o aşıya ben uzaklara (uzaklara)Kusura bakma (kusura bakma)Kaçabilir ama sonuna kadar saklanamazDeğiller gördüğün ve bildiğin gibi onlara köle değilimYok kimliğim benim, farkındayım bu aralar kendimde değilimBen en çok kendimden şüpheliyimDeğil beklediğin ya da istediğin gibiHiçbi' şeyi mikrofona ait bi' şey eğmedi kimseBunları anlatmam boşuna, zaten eminim hiç değmedi (bile)
1:39 durdurun fasopfsakoppfkosa
Çok iyi değil mi sizce de ?
Ne işin var şamın şarkısında git pk at
@Ceryan Emre ne alaka ?
ŞEYTANIN ELİNİ TUTTUNMU BIRAKAMASSIN
şam biliyorsun bu işi
Kafa sürekli atarÜstüme geliyo' duvarlar panik atakBu hayat bi' paranoya, tutunamayanı cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu-.Kafa sürekli atarÜstüme geliyo' duvarlar panik atakBu hayat bi' paranoya, tutunamayanı cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu bırakamazsınOmzunda yük ama taşıyamazsınBu boktan dünyaya alışamazsınHayat bir tarla ve güller açtıAma her adımda mayına bastımBen ayıramazdım doğruyu, yanlışı birbirindenSürekli öğütler kulağımdaydı ama gidiyordum bildiğimden çünküBeni ben yapan yanlışımdı, beni ben yapan doğrularımYaşayıp gördükçe köreliyo' dostum bütün duygularınHayata dair ne varsa hepsi masal inan duyduklarınınİyilik ektim ben ama her zaman sonu hiç bulduklarımın-.[?] bi hiç, hiçliğin içinde yarar tüm his-lerimLiriğimi sana yaşamak vakti gelince havalı bi kim-liğimAteşte yanacak ben-liğin, çıkarsa yanlış bil-diğinAit olduğun yer sonsuzluk, bu dünya fragmanı gibi film-inin yaşamınYaşamaya vaktim yok-.Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamadan ölmek bu!Yaşamadan ölmek bu!(Ya-ya-ya)Hastalandı ve bozuldu psikolojimBunu farkedemez herhangi bir teknolojiBana cehennemin dibi bile soğuk gelirAma bunun delili benim deliliğim değilKendimle dövüştüm Fight Club'daShaolin Ohash'ın karşısındaParanoyak oldum bu paradokstaSaf adam ölüm ve yaşamın arasındaKristal çocukları mikrofondaŞeytanın eli duruyo havadaVe sadece benim için üzülür tedavi veremedi hiç psikologlarSen dahil dediklerinizi takmam kafamaBen alıyorum hep alttanBeni bi bu şehirlerle durdurmamHer an gidip binerim o aşıya ben uzaklara (uzaklara)Kusura bakmaKaçabilir ama sonuna kadar saklanamazDeğil her gördüğümü bildiğin gibi onlara köle değilimYok cv'm benim, farkındayım bu aralar kendinde değilimBen en çok kendimden şüpheliyimDeğil beklediğin ya da istediğin gibiHiç bişeyi mikrofona ait bi' şey eğmedi kimseBunları anlatmam boşuna, zaten eminim hiç değmedi (bile)Yaşamaya vaktim yok-.Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamaya vaktim yok-.Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamadan ölmek bu!
Ohash çok iyisin bee
Kafa sürekli atarÜstüme geliyo' duvarlar panik atakBu hayat bi' paranoya, tutunamayanı cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu-.Kafa sürekli atarÜstüme geliyo' duvarlar panik atakBu hayat bi' paranoya, tutunamayanı cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu bırakamazsınOmzunda yük ama taşıyamazsınBu boktan dünyaya alışamazsınHayat bir tarla ve güller açtıAma her adımda mayına bastımBen ayıramazdım doğruyu, yanlışı birbirindenSürekli öğütler kulağımdaydı ama gidiyordum bildiğimden çünküBeni ben yapan yanlışımdı, beni ben yapan doğrularımYaşayıp gördükçe köreliyo' dostum bütün duygularınHayata dair ne varsa hepsi masal inan duyduklarınınİyilik ektim ben ama her zaman sonu hiç bulduklarımın-.[?] bi hiç, hiçliğin içinde yarar tüm his-lerimLiriğimi sana yaşamak vakti gelince havalı bi kim-liğimAteşte yanacak ben-liğin, çıkarsa yanlış bil-diğinAit olduğun yer sonsuzluk, bu dünya fragmanı gibi film-inin yaşamınYaşamaya vaktim yok-.Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamadan ölmek bu!Yaşamadan ölmek bu!(Ya-ya-ya)Hastalandı ve bozuldu psikolojimBunu farkedemez herhangi bir teknolojiBana cehennemin dibi bile soğuk gelirAma bunun delili benim deliliğim değilKendimle dövüştüm Fight Club'daShaolin Ohash'ın karşısındaParanoyak oldum bu paradokstaSaf adam ölüm ve yaşamın arasındaKristal çocukları mikrofondaŞeytanın eli duruyo havadaVe sadece benim için üzülür tedavi veremedi hiç psikologlarSen dahil dediklerinizi takmam kafamaBen alıyorum hep alttanBeni bi bu şehirlerle durdurmamHer an gidip binerim o aşıya ben uzaklara (uzaklara)Kusura bakmaKaçabilir ama sonuna kadar saklanamazDeğil her gördüğümü bildiğin gibi onlara köle değilimYok cv'm benim, farkındayım bu aralar kendinde değilimBen en çok kendimden şüpheliyimDeğil beklediğin ya da istediğin gibiHiç bişeyi mikrofona ait bi' şey eğmedi kimseBunları anlatmam boşuna, zaten eminim hiç değmedi (bile)Yaşamaya vaktim yok-.Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamaya vaktim yok-.Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamadan ölmek bu!
Ohashın sesi istemsizce hoşma gidiyor aq
Sarkıyı Duyunca xxxTentacionion I anımsattı :/
Kafa sürekli atarÜstüme geliyo' duvarlar panik atakBu hayat bi' paranoya, tutunamayanı cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu-.Kafa sürekli atarÜstüme geliyo' duvarlar panik atakBu hayat bi' paranoya, tutunamayanı cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu bırakamazsınOmzunda yük ama taşıyamazsınBu boktan dünyaya alışamazsınHayat bir tarla ve güller açtıAma her adımda mayına bastımBen ayıramazdım doğruyu, yanlışı birbirindenSürekli öğütler kulağımdaydı ama gidiyordum bildiğimden çünküBeni ben yapan yanlışımdı, beni ben yapan doğrularımYaşayıp gördükçe köreliyo' dostum bütün duygularınHayata dair ne varsa hepsi masal inan duyduklarınınİyilik ektim ben ama her zaman sonu hiç bulduklarımın-.[?] bi hiç, hiçliğin içinde yarar tüm his-lerimLiriğimi sana yaşamak vakti gelince havalı bi kim-liğimAteşte yanacak ben-liğin, çıkarsa yanlış bil-diğinAit olduğun yer sonsuzluk, bu dünya fragmanı gibi film-inin yaşamınYaşamaya vaktim yok-.Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamadan ölmek bu!Yaşamadan ölmek bu!(Ya-ya-ya)Hastalandı ve bozuldu psikolojimBunu farkedemez herhangi bir teknolojiBana cehennemin dibi bile soğuk gelirAma bunun delili benim deliliğim değilKendimle dövüştüm Fight Club'daShaolin Ohash'ın karşısındaParanoyak oldum bu paradokstaSaf adam ölüm ve yaşamın arasındaKristal çocukları mikrofondaŞeytanın eli duruyo havadaVe sadece benim için üzülür tedavi veremedi hiç psikologlarSen dahil dediklerinizi takmam kafamaBen alıyorum hep alttanBeni bi bu şehirlerle durdurmamHer an gidip binerim o aşıya ben uzaklara (uzaklara)Kusura bakmaKaçabilir ama sonuna kadar saklanamazDeğil her gördüğümü bildiğin gibi onlara köle değilimYok cv'm benim, farkındayım bu aralar kendinde değilimBen en çok kendimden şüpheliyimDeğil beklediğin ya da istediğin gibiHiç bişeyi mikrofona ait bi' şey eğmedi kimseBunları anlatmam boşuna, zaten eminim hiç değmedi (bile)Yaşamaya vaktim yok-.Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamaya vaktim yok-.Ölmeyi beklemek için!Yaşamadan ölmek bu!Görmeyi istemez içim!Yaşamadan ölmek bu!
Ohash şam dan daha iyi olabilir dedim bu şarkıda
Son dakika şam artık piyasanın babası
şam niye bu çizgide devam etmedin:( pop mixtape 2’de kullandığın latin drum’larının sana hiç uymadığını düşünüyorum
bnbv knk kendisi diyor zaten para için yaptım diye albümü
ŞAM - PARANOYA LYRICS[Intro: Şam]Kafa sürekli atarÜstüme geliyo' duvarlar panik atakBu hayat bi' paranoya, tutunamayanı cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak, bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu-..[Verse 1: Şam]Ha, kafa sürekli atarÜstüme geliyo' duvarlar panik atakBu hayat bi' paranoya, tutunamayanı cehenneme geri bırakBu yaşamla oyalama, beklerim ölümüEvimin önü son durak bak alışmak kolay amaŞeytanın elini tuttu mu bırakamazsınOmzunda yük ama taşıyamazsınBu boktan dünyaya alışamazsınHayat bir tarla ve güller açtıAma her adımda mayına bastımBen ayıramazdım doğruyu, yanlışı birbirindenSürekli öğütler kulağımdaydı ama gidiyordum bildiğimden çünküBeni ben yapan yanlışımdı, beni ben yapan doğrularım, ahYaşayıp gördükçe köreliyo' dostum bütün duygularınHayata dair ne varsa hepsi masal inan duyduklarınınİyilik ektim ben ama her zaman sonu hiç bulduklarımınHislerim koca bi' hiç, hiçliğin içinde yarar tüm his-lerimBu girdiğim bi' sınav yaşamak fakat ilk önce olmalı bi kim-liğinAteşte yanacak ben-liğin, çıkarsa yanlış bil-diğinAit olduğun yer sonsuzluk, bu dünya fragmanı gibi film-inin yaşamın[Nakarat: Şam]Yaşamaya vaktim yokÖlmeyi beklemek içinYaşamadan ölmek buGörmeyi istemez içim[Bridge: Şam]Yaşamadan ölmek buYaşamadan ölmek bu(Ya, ya, ya)Yaşamadan ölmek...[Verse 2: Ohash]Ya, hastalandı ve bozuldu psikolojimBunu farkedemez herhangi bir teknolojiBana cehennemin dibi bile soğuk gelirAma bunun delili benim deliliğim değilKendimle dövüştüm Fight Club'taShahu Lean Ohash'ın karşısındaParanoyak oldum bu paradokstaKaldım ölüm ve yaşamın arasındaKristal çocukları mikrofondaŞeytanın eli duruyo' havadaVe sadece benim için üzüldü tedavi veremedi hiç psikologlarSen dahil dediklerinizi takmam kafamaHep ben alıyorum alttanBeynimi bu şehirlerle durdurmamHer an gidip binerim o aşıya ben uzaklara (uzaklara)Kusura bakma (kusura bakma)Kaçabilir ama sonuna kadar saklanamazDeğiller gördüğün ve bildiğin gibi onlara köle değilimYok kimliğim benim, farkındayım bu aralar kendimde değilimBen en çok kendimden şüpheliyimDeğil beklediğin ya da istediğin gibiHiçbi' şeyi mikrofona ait bi' şey eğmedi kimseBunları anlatmam boşuna, zaten eminim hiç değmedi (bile)[Nakarat: Şam]Yaşamaya vaktim yokÖlmeyi beklemek içinYaşamadan ölmek buGörmeyi istemez içimYaşamaya vaktim yokÖlmeyi beklemek içinYaşamadan ölmek buGörmeyi istemez içim
👿😈😎😂🤣🤭
Wow he is the best friend and the city of saints chapter one piece
Artık nereye bu şaheser nereye aq
MGL 47 👊👊