Ozbi - Zaman Aktı
Ozbi - Zaman Aktı indiriliyor
İndirme işlemi 5 saniye içinde otomatik başlayacaktır,
indirme başlamadıysa buraya tıklayın.
Sanatçı'nın En Çok İndirilen Mp3leri
Kullanıcı Yorumları (Ozbi - Zaman Aktı )
Zaman Aktı Şarkı Sözü
Ozbi Zaman Aktı Mp3 İndir, Zaman Aktı Müzik İndir Dinle
Zaman Aktı İçin şarkı sözü eklenmemiş. Zaman Aktı Şarkı sözlerini biliyorsanız bize gönderebilirsiniz. Zaman Aktı Anahtar Kelimeler
Ozbi Zaman Aktı Mp3 İndir Dinle , Ozbi Zaman Aktı Şarkı Sözleri , Ozbi Albümleri , Ozbi Zaman Aktı Cep Telefonuna Mp3 İndir,Zaman Aktı bedava mp3 indir ,Zaman Aktı cepten ücretsiz indir
4 Yıl geçsede burdayız.
Groovypedia stüdyosundaki versiyon çok daha iyi.
sanki yarım kül olmuş gibiyim...
Şu şarkıyı keşke pop altında çıkarsaydın be
biten yangınlardan kalmayım
Ben nasıl seni dinlemeden es geçmişim be ozbi harikasın Bay Nakarat 👍
Bu adam uçar bu ses bu nakaratla
Parçayı Nakaratlar Şekillendiriyor.
Şarkıyı dinleyince gelen özgüven?
Zamanın çabuk geçtiğini düşündüğümde bu parçayı açıyorum,ne iyi geliyorsun biliyor musun?
Evet 1 kız geldi ve yüz vermeden gitti, bugünse başka bir kız var ve beni sevdiğini söylüyor.Zaman çabuk geçiyor, uğruna şarkı yazdığım kız yüz vermezken sadece verdiğim değeri sözlerimle betimlediğim kız beni seviyor.Seveceğiniz insanları iyi seçin, bu sefer doğru kişiye aşık olduğumu düşünüyorum :) 17:576.07.2017Mood:"Mutlu ve paranoyak"
@Fjdhsj Dhdhkd sonuç ne kanka
Daha fazlasını hakediyorsun abi...
Şu nakarat adamı bitirir
bu adamın nakaratları bi harika ya
Zaman akıyo insanlar gömülüyo
ADAMIM SEN NAKARATIN İLE TANINICAKSIN YAZIN BİR YERE....
Evet zaman aktı. Bana gördüğüm her şeyi birer birer sayıklattı.Devirdim çarkı, geçmişe baktım. Gözlerim, bu sert suratın yanaklarını bir çok kez ıslattı.Ömrümün bahar kokan şu yılları. Anımsandıkça külüstür olur, dün diye çınlarım.Ser bütün sırları. Kalp parça parça olsa bile, inan ki hatıralarım ben size kırılmadım.Evet, yanılgılarım dertlerin paçavrasıydı. Aşk ise bu adamın morgda duran kadavrasıydı.Hayatın bana attığı en büyük palavrasıydı sevmek. Çünkü sonuç hareketsiz bir kalp kasıydı.İnsan aynasıydı bu dönek dünyanın. Birden bulandı her şey bakınca hülyalı.Hey dünyalı!Biten yangınlardan kalmayım, korkma sür yüzüne küllerim yağlı...Pahalı ölmek, toprağa gömülmek, bedenden çözülmek, mezara serilmek.İnsan ümitsizdir tekrar ister dirilmek. Çünkü sonun geldi diye bağırır hep yenilmek.Affedilmek bir ihtiyaç mıdır?yoksa pişmanlıkların affedilmeye muhtaç mıdır?Ben kendimle doyurdum ruhumdan sızan bu açlığı. Zaten görülmemiştir bırakıp kaçtığım.Bazen, geçen saatler canımı sıkar anıya dalıp.sonra, yalan vaatler ruhu yakar Kalbi sarıp.Sanki, yanıp kül olmuş gibiyim!Sanki, yeniden doğmuş gibiyim!Sanki, ona geri dönmüş gibiyim!Sanki, ölmüş dirilmiş gibiyim!Yok zamanda, dar zamanda ,yol görünmez kalpazandan.Can boyunda, kan damarda, yol göründü ayaklanınca.Yine düşlediğim hayatın defterinde yazılıyım.Ben dertlerimle mutluluklarımın bir pazılıyım.Hırsım körüklenince bir katil gibi azılıyım.Bilirim ki kalemin mürekkebinde kazılıyım.Çıkartın bedenimden ruhumu!Sıvazlayın ve sarsın kaybetmeyecektir umudunu. Acının tacı ondadır.Tadıysa yar kokan bir goncadır koklayınca kafamın güzel olduğu.Geçmişe bakınca aklıma geliyor yeniden doğduğum.Hiç umursamayan sevgilimin ‘’Nasılsın?’’ diye sorduğu.Aşkı anlamaya çalışırken kazıklardan yorulduğum.Meğerse ilgilendirmiyormuş insanları hayatta bulunduğum.Çoğunluğun dediği olur.Her halde kader kurbanıyım geçmişimin içine hapsolmuşum.Orada kaybolmuş, bahtıma kaydolmuşum. Önce kahrolmuş, sonra mahvolmuşum.Evet haklısınız Hepsi oldu. Önce düştüm sonra denizde boğuldum.Peki ya sonra?Solungaçlarımı fark ettim hayata yüzdüm kafama dank etti.Etrafıma baktım mercan resifleri. Meğerse okyanustaymışım esnedi yüzgeçlerim.Aslında kader sadece yolunu seç demişti. Hem de hiç korkma!Ben bunu görmemiştim.
Bu adam çok iyi nakaratları zaten süper.
Anlayamıyorum bu milleti boş insanları milyonlar dinliyor bu adamı sadece 4.530 kişimi
+“Wareviem” Baris Uysal 6ayda sadece +4k :/
süper, mükemmel, müthiş, çok güzelkelimelerle anlatılmıyor ki