Burak Güncü - Sarıl Bana Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Sarıl Bana
Boyut
: 2.27 MB
İndirme
: 200 Toplam İndirme
07-12-2017 Tarihinde eklendi, Toplam 200 İndirme
Burak Güncü - Sarıl Bana şarkısını mp3 olarak indirmek için aşağıdaki butona tıklamanız yeterlidir. Sitemizde yer alan tüm içerikler yüksek ses kalitesinde (320Kbps) sunulmaktadır. Burak Güncü en yeni şarkıları ve hit mp3 listeleriyle her zaman güncel kalmak için Mp3 Semti'ni takip edin. Güvenli ve hızlı müzik indirmenin keyfini çıkarın!
Sarıl Bana Bio
Sarıl Bana İçin bio eklenmemiş.
Sanatçı'nın En Çok İndirilen Mp3leri
Kullanıcı Yorumları (Burak Güncü - Sarıl Bana )
Sarıl Bana Şarkı Sözü
Sarıl Bana İçin şarkı sözü eklenmemiş. Sarıl Bana Şarkı sözlerini biliyorsanız bize gönderebilirsiniz.
07 Aralık 2017 Perşembe Günü Eklendi Sarıl Bana Anahtar Kelimeler
Burak Güncü Sarıl Bana Mp3 İndir Dinle , Burak Güncü Sarıl Bana Şarkı Sözleri , Burak Güncü Albümleri , Burak Güncü Sarıl Bana Cep Telefonuna Mp3 İndir,Sarıl Bana bedava mp3 indir ,Sarıl Bana cepten ücretsiz indir, Burak Güncü Sarıl Bana Mp3 İndir Dur
doldurdum bi 5 liğe sensiz bu hayatı...
Aynen sensiz alıştım cezama tek cezam sen oldun
bestede devrim yaptin reis helal olsun👑
Abim sen soyle izmir sussun 💕
Sesine kurban be
On numara :)
ramazan yıldızdan dedin mi akan sular durur NET
bunuda dinleyin
helal kardeşim
Bir yalana bir rüyaya inandık aşkaCennet gözlerin cehennem ayrılığındakalbim firari oldu lan senin yolundaHerşeyi bırak köşeye gel sarıl banakenardan geçeyim sende bana gülümseilk bakışlarındaki o aşk canlansın yinesende alıp vurma sakın kalbimi yerekalbim mapushane ellerimde kelepçekelepçe taktılar sevdiğim bu ellerebenim tek cezam seni sevmek miki söyle gözlerimi gördünmüki hakim bey öyleidama razıyım giderim ben ölüme doldurdum bi 5 lige sensiz bu hayatı iki buçuk pet şişeyle yarıda kaldıkürdanla delik deşik hayallerim vardı güzelim geç kaldın hayaller kovalandı bir yürek var ortada senelerce seven bir yürek var ortada kahpece terkkedeneksik olmuyorsun benim bu sözlerimdenşiir gözlü bestelerimin sahibi seniçimde birşeyler patlıyor bak derindengözlerin eksik olmuyor halislerimdensayende cayır cayırım yine harbiden zirvelere gel artık çıkalım düşüşten hastalıklıdır aşklar yokki bi doktorusen gittikten sonra alamadım uykumuo sigaralar varya güncünün tek dostu gözlerin oldu ölümcül uyuşturucu bu aşkta yer yok artık falana filana gel sarılalım bucanın sokaklarındabeste söylüyelim bu kızıl kanat parkında güller açsın kalbimin ta en ortasında yine eyvallah çekiyorum kızım sanasayende zengin ettik torbacılarıda ayrılık kattın sen bu aşk şarabına benim gibi biri giremez hayatına şimdi beste bitti ben buradan giderim istersen yazdığım sözleride silerim gözlerin ışıgı olur tüm gecelerin burak güncü besteyi bana yazdı dersin .
Fennaaa
Enes Türk
Harika diline sağlık :)
of of her zaman ki gibi 10 numara 5 yıldız abii :))
On numara yine
kanka burak abinin yanındaki ilhan değilmi :D..